Maggi: Kegemaran Malaysia

Posted on March 24, 2021Comments Off on Maggi: Kegemaran Malaysia

Mengenai Maggi

Setelah berdikari, sebuah syarikat Switzerland Maggi menetap di Malaysia di bawah Nestle. Maggi menjadi pilihan ramai penduduk tempatan dengan mi dan perasa segera. Syarikat ini telah mencapai banyak kejayaan, termasuk logam Rare yang menguntungkan untuk Hadiah Syarikat Putra pada tahun 2019. Rakyat Malaysia suka Maggi untuk penciptaan produk makanan halal yang menjadikan penyediaan resepi spageti cabonara berguna.

Item Dari Maggi

Perkara Maggi yang paling popular melibatkan mi cepat yang dibeli dari banyak rasa, termasuk ayam dan kari. Kami mempunyai pengasam tiram dan sos cili yang secara tradisional digunakan sebagai perasa atau untuk meningkatkan rasa makanan. Pakej perasa kami seperti kiub ayam dan daging juga memudahkan memasak. Gabungan dan spageti cepat kami adalah anda mesti menyediakan hidangan dengan cepat.

Resipi Kualiti Penting Maggi

Kami menawarkan beberapa hidangan untuk anda buat dengan mudah dengan barang-barang Maggi. Anda boleh mempertimbangkan formula rendang unggas kami yang dibuat dengan enak bersama dengan perasa CukupRasa untuk penggemar unggas. Ingin membuat hidangan dengan daging lembu? Adunan daging dan brokoli kami perlu – pertimbangkan untuk diri anda sendiri bersama dengan kesan enak dalam perapan tiram kami.

Maggi MY

Makanan Segera Dengan Maggi

Tawarkan hidangan nasi yang enak dan cepat tanpa kesulitan menggunakan CukupRasa kami, seperti nasi goreng Cina kami. Kami memberikan resipi yang enak untuk makanan laut, seperti udang yang dicampur dengan rasa panas dan masam dari MAGGI Tomyum Paste. Mencari pilihan yang jauh lebih sihat? Cubalah hidangan sayuran kami seperti kangkung belacan goreng atau kailan ikan masin dengan kiub ikan bilis.

Rasa Antarabangsa Dengan Maggi

Bantu masakan dunia di rumah anda sendiri dengan Maggi. Kami mempunyai resipi berkualiti barat seperti mac dan keju atau makanan dari bahagian Timur, termasuk goreng daging lada hitam yang diperbuat daripada pek premix Maggi. Datang dengan hidangan popular dari China dengan resipi ayam ayam teriyaki cepat kami, dan sediakan makanan Arab makanan bersama Nasi Arab Ayam yang dimasak menggunakan perapan tomato dan kiub kari.

Projek Khas dengan Maggi

Item Maggi sangat dikenali di seluruh dunia yang digabungkan oleh lelaki dan wanita dalam resipi makanan istimewa. Di beberapa bahagian di seluruh dunia, kheer, puding susu beras India biasa, mempunyai mi segera Maggi yang dimasukkan ke dalamnya. Selain itu, chef rumah telah mencuba chef rumah telah mencuba hidangan makanan ringan seperti kerepek kentang dengan produk Maggi.

Petua dan Trik Maggi

Luangkan masa berkualiti dengan keluarga anda dengan mencuba petua dan trik kami untuk menyediakan makanan. Dari menyedari set terbaik untuk pasta, menggoreng ikan seperti profesional, dan mendapatkan makanan yang akan menjimatkan masa, wang tunai, dan kesejahteraan anda, kami pasti mempunyai semua ini untuk memenuhi keperluan anda. Anda juga boleh mengetahui cara mengawal tempat memasak anda dengan merosakkan rumah anda dengan MAGGI.

Memilih Maggi

Untuk memasak yang cepat dan berjaya, pilih Maggi sekarang. Barang-barang kami dapat menonjolkan banyak hidangan dalam pendekatan yang dapat disesuaikan untuk menyediakan makanan dengan bahan-bahan yang banyak di dalam pantri anda. Kami mempunyai pilihan resepi spageti cabonara berkualiti untuk membantu anda mendapatkan idea mengenai apa yang harus anda sediakan pada siang hari, yang mungkin sangat berguna ketika berada di menu.

Comments Off on Maggi: Kegemaran Malaysia